//Persbericht Ait Vedan 2018

Persbericht Ait Vedan 2018

2018 staat bij de toneelvereniging Ait Vedan uit St. Isidorushoeve in het teken van hun 35 jarige bestaan. Begin maart wordt de sportzaal in het gemeenschapshuis ’t Meuken aan de Beckummerweg 11 in St. Isidorushoeve weer omgebouwd tot een “theaterzaal”.  Donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart a.s. brengt de toneelvereniging haar 35ste uitvoering op de planken.  Iedere avond begint de voorstelling om 20.00 uur en is de zaal open vanaf 19.30 uur. Kaartverkoop open vanaf 19.00 uur.

Dit jaar wordt het toneelstuk gespeeld: ’T is weer bingo op de camping.  Dit toneelstuk, geschreven door Evelien Evers dat wordt gespeeld in 3 bedrijven, heeft alles in zich, om garant te staan voor een gezellige humoristische avond.  Acht toneelspelers zijn vanaf september 2017 wekelijks aan het repeteren om te zorgen, dat er begin maart een goede productie op de planken komt. De regie is dit jaar wederom in handen van de regisseur Ton Krieger uit Nieuw Heeten. Dit is de derde productie die deze regisseur met Ait Vedan doet.

Ait Vedan heeft met dit toneelstuk echt een knaller gekozen, waar zowel de spelers veel plezier aan beleven, maar de verwachting is ook dat het publiek een avond kan lachen om de hilariteit die zich afspeelt in dit stuk.

Het stuk speelt zich af op een camping.  Er komt een decor dat er in de afgelopen 35 jaar nog niet is geweest. Ait Vedan houdt van een uitdaging en zal dit met dit toneelstuk zeker waar maken.  Dit geldt voor het spel maar ook voor het decor.  Ait Vedan gaat dan ook voor 3 volle uitverkochte zalen.

Het toneelstuk:
Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Als hij dan ook nog geconfronteerd wordt met ‘buren’ waar hij liever niets mee te maken wil hebben, zijn voor Jos de rapen gaar en wil hij liever naar huis. Toch haalt zijn vrouw Ina hem over te blijven, maar of of dat nu de juiste beslissing is…?!

Zo komt er tijdens de vakantie plots visite bij Jos en Ina, want Janneke en Harry komen even ‘gezellig’ langs. Maar ook de buren krijgen die dag ineens bezoek. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan wanneer de deur niet, maar de fles wél open gaat…

Maar ook de rol van “Herman” mag zeker niet onderschat worden.  Uiteindelijk komt alles toch nog weer op de 4 pootjes terecht.

Kaarten voor deze uitvoering zijn vanaf 3 februari te bestellen online via de website van Ait Vedan. www.ait-vedan.nl Kosten: € 9,00 per persoon incl. een kop koffie/Thee vooraf aan de voorstelling en reserveringskosten.

Telefonisch zijn de kaarten ook te bestellen via telefoon 074-3575460 na. 13.00 uur  Dan kosten de kaartjes €9,00 p.p. en de 65+ betalen € 8,00 p.p. indien zij telefonisch bestellen.

 

2018-01-30T21:52:45+01:00