//2019 – Tante Bella’s beautysalon

2019 – Tante Bella’s beautysalon

De spelers van Ait Vedan stonden in maart 2019 voor de 36e keer op de planken. De titel van het te spelen stuk was:
“ Tante Bella’s beautysalon”.

Over het te spelen stuk
De Broers Duursma (schilder en timmerman van beroep) hebben de schoonheidssalon van hun Tante Bella geërfd. Ze besluiten de salon eerst op te knappen, met het doel om deze zo snel mogelijk te verkopen. Ze zijn zich er wel van bewust dat ze klandizie moeten hebben,
anders brengt de toko geen geld op. Ze komen er al snel achter dat Tante Bella de salon zonder personeel heeft gerund. Moedig besluiten de broers om de salon zelf voort te zetten. Hun motto is, als Tante Bella het in haar eentje kon, moeten zij dat met z’n tweeën toch zeker ook kunnen.Ze moeten zich in allerlei bochten wringen, om de klanten de juiste behandelingen te geven. Als er dan ook nog een neef van Tante Bella uit Canada komt, wordt alles uit de kast gehaald om te voorkomen, dat deze neef verneemt dat Tante Bella is overleden. Al met al vele komische en lachwekkende situaties.

Wanneer
Donderdag 7 maart 2019
Vrijdag 8 maart 2019
Zaterdag 9 maart 2019
Extra middag voorstelling: Zondag 10 maart 2019

Spelersgroep
De spelers die meededen waren:
– Andre Temmink
– Koos Appelman
– Kieran ten Brinke (debutant dit jaar)
– Andreas van der Heide (debutant dit jaar)
– Simone Hartgerink
– Laura Slotman
– Kristel ter Braak-Siemerink
– Wendy Winkelhuis
– Aileen Goldewijk-Rupert

De regie was dit jaar wederom in handen van onze regisseur Ton Krieger. De grime werd weer verzorgd door Gerdie ter Braak, Miriam Botterhuis en Nathal Kamphuis.

2023-02-07T21:08:53+01:00