//2015 – Zorgboerderij De Drie Gebroeders

2015 – Zorgboerderij De Drie Gebroeders

Over het te spelen stuk

“Zorgboerderij De Drie Gebroeders”.

Het gaat niet zo goed met de boerderij van Harm en Rinus. Ze hebben al van alles geprobeerd om wat neveninkomsten te krijgen, maar het levert niet veel op. Ze zitten er ook niet erg mee, ze leven sober en gaan hun eigen slome gangetje. Vooral Harm is liever lui dan moe en zit ook nog eens met onverwerkt liefdesverdriet.

Broer Albert, mede-eigenaar, ergert zich groen en geel aan zijn broers. Zijn vrouw Aleida denkt er al net zo over en wijst de broers regelmatig op hun falen. Albert is het zat en wil dat de boerderij eindelijk eens wat meer opbrengt. Samen met Aleida lanceert hij het idee om er een zorgboerderij van te maken. Lukt dit niet dan eist Albert dat de boerderij verkocht wordt. Harm en Rinus zien het helemaal niet zitten, maar dan is tante Ko er nog. Zij is de steun en toeverlaat van Harm en Rinus en vindt dat ze het zeker moeten proberen. Verschillende types zullen hun opwachting maken op zorgboerderij De Drie Gebroeders.

Heeft iedereen wel de wil om er een succes van te maken? Of spelen er andere belangen mee?

Wanneer?
De speeldata zijn geworden:

– Donderdag 5 maart 2015
– Vrijdag 6 maart 2015
– Zaterdag 7 maart 2015

Wie doen er mee?

De spelers die dit jaar mee doen zijn:
Yvonne Wijlens, Jolande ten Vregelaar, Ilona Winkelhuis, Hennie Konniger, Simone Hartgerink, Richard Asbreuk, Sjoerd Klaver, Johan Geerdink, Thea ten Vregelaar en onze debutant Remi Slotman
De regie is in handen van: Jan Rikkerink

2020-03-23T15:35:33+01:00