//2013 – Kouwe Kak en Tatoeage

2013 – Kouwe Kak en Tatoeage

Het is weer zover…

Het is in maart 2013 de 30 ste keer dat Ait Vedan een toneelstuk op de planken brengt.

Ait Vedan brengt in 2013 het toneelstuk: “Kouwe Kak en Tatoeage” op de planken. Dit stuk is geschreven door: Carl Slotboom. Dit keer is gezocht naar een klucht, waarbij de nodige lachspieren weer aan het werk kunnen. De opvoeringsdatums zijn, donderdag 28 februari vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart 2013 Aanvang 20.00 uur in Zaal het meuken in St. Isidorushoeve.

Over de spelers:
De spelersgroep van 2013: Kristel Siemerink, Yvonne Wijlens, Jolande ten Vregelaar, Karin Eijsink. Sjoerd Klaver, Marcel Eijsink, Richard Asbreuk en André Temmink.
De regie is in handen van Jan Rikkerink.

Over het stuk:
Het stuk speelt zich af in de huiskamer van de huize Van Stoetenweg. Deze familie die op “Stand” leeft, ontvangt een brief dat een verre familielid uit Belgie hen wil bezoeken. De familie Van Stoetenweg heeft ooit gehoord dat ze familie in Belgie hebben wonen, maar hebben hier nooit meer wat van gehoord. Als de bewuste asociale familie Bruinsma arriveert, schrikken de Van Stoetenweg zich behoorlijk en weten niet hoe ze hier mee moeten omgaan. Als de familie Bruinsma aankondigt om 14 dagen te blijven, staat iedereen perplex. Dit kan niet om dat de dochter in huize Van Stoetenweg gaat trouwen en de Van Stoetenwegs belangerijke gasten ontvangen, waar ze de familie Bruinsma niet bij kunnen gebruiken. Maar hoe raken ze deze familie nu weer kwijt….

2020-03-23T15:24:57+01:00